Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός άνδρας από φωτιά σε χωράφι Ημερομηνία:
Σήμερα 20/11/2025, 12:44 - Εμφανίσεις: 8
Ένα τραγικό συμβάν κατεγράφη τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στην Εύβοια, καθώς ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στην περιοχή της Άνω Βάθειας, στον Δήμο Ερέτριας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί σε οικόπεδο που είναι πλησίον ιεράς μονής στην περιοχή.
Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση, καθώς στο σημείο έσπευσαν οχήματα και πυροσβέστες για να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες πριν επεκταθούν στη γύρω περιοχή.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Στη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης, οι πυροσβέστες ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα, εντοπίζοντας τη σορό ενός άνδρα εντός του οικοπέδου.
Οι Αρχές ερευνούν την ιστορία στην Εύβοια Ως τώρα, όπως δείχνουν πληροφορίες από το eviathema.gr, δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της ταυτότητας του θύματος, ούτε έχει διευκρινιστεί αν ο θάνατός του προήλθε από τις αναθυμιάσεις, τα εγκαύματα ή αν προϋπήρχε της πυρκαγιάς.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ολοκλήρωσαν την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς, ενώ το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, έχει αναλάβει τη διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν την πυρκαγιά, καθώς και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος άνδρας.
Παράλληλα, πρόκειται να διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου....